יום שלישי, 23 בדצמבר 2014

חולצות מכופתרות, זה עניין של טעם



חולצות מכופתרות במנות אישיות
יש אנשים שבוחרים בשביל עצמם חולצות מכופתרות לפי צבע ויש כאלה שבוחרים לפי דוגמה. יש שבוחרים את חולצות מכופתרות שלהם לפי הגזרה, ויש כאלה שהבחירה שלהם נעשית לפי המותג. יש אנשים שבוחרים בשביל עצמם חולצות מכופתרות  לפי הנוחות, ויש כאלה שיבחרו אותן לפי המחיר. חולצות מכופתרות נבחרות לפעמים פשוט לפי הכפתורים המכופתרים, ולפעמים גם לפי המרקם. לא רק למוס אבוקדו, לפטריות שמפיניון ויער מוקפצות ולגרטן ירקות שורש מהביל יש מרקמים מגוונים ולא רק למנות ביתיות ולמנות גורמה, בלי דיכוטומיה היררכית ביניהן, יש מרקמים מורכבים, מנימוחות עד לטעמים מתפצפצים בפה, אלא גם לבגדים יש את המרקמים שלהם, ממרקם הבד והשזירה, לסוג התפירה והגימורים ועד הצווארון והכפתורים מבין אותן חולצות מכופתרות כאלו ואחרות.

חולצות מכופתרות, אז מה בתפריט?
המנה המומלצת להיום היא ללבוש את אחת מבין אותן חולצות מכופתרות בעלות המרקם הנעים לכם ביותר, לפי הטעם האישי שלכם, להתיישב לשולחן וליהנות ממבחר מנות במרקמים מפתיעים ומרעננים, לפי הטעם האישי שלכם או של השף היצירתי.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה